'Internationale serie over Joodse auteur Etty Hillesum in de maak'

Internationale serie over Joodse auteur Etty Hillesum in de maak
De Joodse schrijfster Etty Hillesum wordt het onderwerp van een grote internationale dramaserie. De opnames van de zesdelige reeks The Girl Who Learned How To Kneel vinden komend najaar plaats in Amsterdam.

'Weinstein opnieuw voor de rechter na terugdraaien eerdere veroordeling'

Weinstein opnieuw voor de rechter na terugdraaien eerdere veroordeling
De rechtszaak tegen Harvey Weinstein over seksueel misbruik wordt overgedaan. Dat hebben aanklagers woensdag in de rechtbank in New York bekendgemaakt.

'Harvey Weinstein in New York opgenomen in ziekenhuis'

Harvey Weinstein in New York opgenomen in ziekenhuis
De voormalige filmproducent Harvey Weinstein is zaterdag in New York opgenomen in het ziekenhuis. Volgens zijn advocaat Arthur Aidala moet hij een aantal tests ondergaan vanwege zijn slechte gezondheid. "Hij is een wrak."

'Regisseur Benoît Jacquot opnieuw beschuldigd van verkrachting'

Regisseur Benoît Jacquot opnieuw beschuldigd van verkrachting
De Franse actrice Isild Le Besco heeft filmmaker Benoît Jacquot beschuldigd van verkrachting. De actrice schrijft in haar nieuwe boek dat de relatie "incestueus" was, maar dat ze niet klaar is om aangifte te doen, meldt nieuwssite France 24.

'Missy Elliott gaat rol spelen in musicalfilm van Pharrell Williams'

Missy Elliott gaat rol spelen in musicalfilm van Pharrell Williams
Missy Elliott speelt een rol in een nieuwe musicalfilm van Pharrell Williams. De film, die nog geen titel heeft, speelt zich af in de jaren zeventig in de Amerikaanse stad Virginia Beach, waar de Happy-zanger opgroeide.

'Chris Hemsworth vindt dat hij parodie van zichzelf werd in vierde Thor-film'

Chris Hemsworth vindt dat hij parodie van zichzelf werd in vierde Thor-film
Als Chris Hemsworth de film Thor: Love and Thunder uit 2022 terugkijkt, vindt hij dat hij een parodie van zichzelf is geworden. De hoofdrolspeler vertelt aan Vanity Fair dat hij de film achteraf niet goed gelukt vindt.