'Ajax-coach Van 't Schip steunt aanvoerder Bergwijn: 'Had rood echt niet verwacht''

Ajax-coach Van 't Schip steunt aanvoerder Bergwijn: 'Had rood echt niet verwacht'
Ajax-trainer John van 't Schip heeft een wrang gevoel overgehouden aan het 2-2-gelijkspel in het Eredivisie-duel met Excelsior. Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn werd in de eerste helft met rood van het veld gestuurd, maar dat was volgens de oefenmeester een te zware straf.

'Liverpool krijgt dreun in titelstrijd, ontketende Fernandes redt Ten Hag en United'

Liverpool krijgt dreun in titelstrijd, ontketende Fernandes redt Ten Hag en United
Liverpool heeft woensdag een dreun in de titelstrijd gekregen. De grootmacht met interesse in Feyenoord-trainer Arne Slot verloor de Merseyside-derby tegen Everton: 2-0. Het Manchester United van Erik ten Hag ontsnapte tegen Sheffield United dankzij een ontketende Bruno Fernandes: 4-2.

'Scorende Koopmeiners na spannende slotfase met Atalanta naar bekerfinale'

Scorende Koopmeiners na spannende slotfase met Atalanta naar bekerfinale
Atalanta heeft woensdag ten koste van Fiorentina de finale van de Coppa Italia bereikt. Door een goal van Teun Koopmeiners, een halve omhaal van Gianluca Scamacca en twee treffers in blessuretijd won de club uit Bergamo met 4-1.

'Ajax sleept punt uit het vuur tegen Excelsior na vroege rode kaart Bergwijn'

Ajax sleept punt uit het vuur tegen Excelsior na vroege rode kaart Bergwijn
Ajax heeft woensdag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Excelsior. De Amsterdammers stonden lang met tien man op het veld door een rode kaart voor Steven Bergwijn, maar wisten een historische nederlaag in de Johan Cruijff ArenA te voorkomen.

'Nederlandse judoka Tsjakadoea mist EK omdat hij te zwaar is'

Nederlandse judoka Tsjakadoea mist EK omdat hij te zwaar is
Tornike Tsjakadoea mag niet deelnemen aan de EK judo in het Kroatische Zagreb. De Nederlander met Georgische roots bleek woensdag bij de weging te zwaar voor het toernooi, dat donderdag van start gaat.

'Spelers Vitesse vernamen degradatie via groepsapp: 'Er was totaal ongeloof''

Spelers Vitesse vernamen degradatie via groepsapp: 'Er was totaal ongeloof'
De spelers van Vitesse vernamen vrijdag in de groepsapp dat de club was gedegradeerd na een ongekend hoge puntenstraf van de licentiecommissie van de KNVB. "Dit doet erg pijn", zei clubicoon Marco van Ginkel woensdag in een eerste reactie.